0 Item | 0


VIEW CART

50% Shipping Discount on Orders over $500 - Limited Time Only

Frequently Asked Qustion


About Cotton Connection

1. How is Cotton Connection different from your current vendor?

Answer: Answer: Our team is highly skilled in listening to your needs and providing you with the best solutions. They are aware of the market trends and will gear you in the right direction on which products will best fit your specific need. We can assure you that you will be 100% satisfied with our products and services. We seek to develop a long term relationship with all of our customers by clearly informing our customers about our products. In addition, we distribute a wide selection of the leading brands such as Gildan, Anvil, Jerzees, Fruit of the Loom and Hanes in first quality products as well as irregulars at wholesale prices.

2. What is an irregular?

Answer: Answer: We consider them as the “Next Best Thing” to first quality products. Irregulars will have slight imperfections such as off stitching or a minor shade or spec issues which are hardly visible with the naked eye. The tags are usually clipped or marked to indicate that they are irregular. They are great for promotional events and great for retail.

3. Why buy irregulars?

Answer: Answer: Buying irregulars will significantly reduce your cost as you will be paying a fraction of the cost of 1st quality products. Mill Graded Irregulars are very high in demand because they are low priced and have very minor imperfections.

4. How are irregulars sold?

Answer: Answer: Minimum purchase is one dozen per size per color. Discounts are given based on volume purchases when purchased in cases or pallets. We stock irregulars in the core colors that sell on a regular basis such as White, Black, Sports Grey, Navy, Red, Assorted Colors and etc. For more details on product availability, please visit our website or call and speak to one of our customer service representatives.

5. What are seconds?

Answer: Answer: Seconds are products that have Visible Flaws and contain Small Holes or Stains. These are the lowest grade of Irregulars and are sold as Assorted Colors & Assorted Sizes. Please note that there are absolutely no returns or exchanges on seconds as these are sold as is.

6. Why buy seconds?

Answer: Answer: Seconds are purchased by various Non Profit Organizations that donate to the homeless. In addition, many Dollar Stores and Discount Clothing stores buy these products to lure in customers with really low prices on T-Shirts, Polo Shirts, Sweatshirts, Hooded Pullovers and etc.

7. Can I Order Online?

Answer: Answer: Yes, you can register online at www.cottonconnection.com. You will need to provide your Illinois Resale Certificate or Tax Exempt Identification Number. Customers residing outside of Illinois are not required to provide a Resale Certificate as the sale will be classified as tax exempt.

8. Do you have products not listed in the catalog?

Answer: Answer: Yes we only list our core products in this catalog. Please visit our website to view our vast inventory on Closeouts and Irregulars we receive on a regular basis. For any specific products not listed on our website and catalog, please contact a customer service representative.

9. Do you offer free shipping?

Answer: Answer: We have promotions throughout the year where we offer free shipping to our customers. In addition, we offer free shipping on large quantity orders. For any specific quotes, please contact one of our sales representatives and we will gladly assist you.

10. Do you ship Internationally?

Answer: Answer: Yes, we can ship anywhere outside of the continental United States of America as long as freight is prepaid and all of our shipments are FOB our warehouse in Chicago.